ze skla k pivu
Domácí utopence  59,–
s cibulí octem a pepřem
Nakládané olomoucké tvarůžky  69,–
s cibulí, česnekem a papričkami
Vepřové rillettes  69,–
s restovanými kachními jatýrky
Marinované zauzené matjesy 69,–
s cibulí a feferony
Snack & Salát
Burger Továrna"Extra" 209,–
šťavnatý burger z vyzrálého hovězího podávaný v domácí bulce s dvojitým čedarem, pečenou slaninou, křupavou zeleninou, dijónskou omáčkou a pečenými bramborovými čtvrtkami
Čerstvě namíchaný Tatarák 189,–
sekaný z pravé svíčkové, ochucený a podávaný s pečenými topinkami
Salát Caesar 169,–
římské listy s grilovaným kuřecím masem, parmazánovým dresinkem a pečenými krutony z bílého chleba
Zapečený kozí sýr 159,–
podaný na pšeničném toastu, ochuceném listovém salátu a cibulové marmeládě
Talíř nachos s čedarem 119,–
zapečené s uzenými chipotles, omáčka BBQ
K pivu na míru...
Vepřová žebra 0,6 kg 219,–
velmi pomalu pečená vepřová žebra s černým pivem podávaná se čtvrtkou rozpečeného chleba, dobrou hořčicí a strouhaným křenem
Pairing paddle: Smoked Porter 14° & Tamarindo/morita Burger 169,–
Na degustačním dubovém platu vám naservírujeme sklenici Smoked Porter 14° spolu s hovězím hamburgrem v domácí bulce, který jsme doplnili voňavým čedarem, kapkou dijónské majonézy, pečenou cibulí a vychucenou omáčkou z tamarindu a uzených papriček moritas.
z lávového grilu
Hovězí Rib Eye Steak 0,25 kg 309,–
jihoamerický steak se smetanovými  gratinovanými brambory, salátkem a omáčkou z lišek
Filet z kachních prsou 0,25 kg 239,–
grilovaná kachní prsa (sous-vide) v pomerančové pivní omáčce s pečenými brambory, rozmarýnovou zeleninou a malým salátkem
Špíz z vepřové panenky 0,25 kg 239,–
s pečenými brambory, dijonskou omáčkou a salátkem
Pivovarská krkovice 0,3 kg 219,–
vepřová krkovička nakládaná v pivním láku, grilovaná a podávaná se studenou křenovou omáčkou a slaninovými brambory
pečivo
Rozpečená bageta 35,–
Rozpečený chléb 35,–
dezert
Quadrupel souflé 79,–
horký dortík se sušeným ovocem, ořechy a kořeněným karamelem